VUOKRA: ZHIYUN Weebill S vakaaja

From: 39.00

Hyväksyn vuokrausehdot
Toimitusaika: 1-3 päivää

ZHIYUN Weebill S – Erittäin tehokas ja kompakti kuvanvakaaja ergonomisella muotoilulla

Zhiyun Weebill S on huomattava parannus edeltäjästään Weebil LABista. Tehokkuus, paremmat kauko-ohjaustoiminnot ja reagointikyky jne. mutta käyttäjälleen myös hyvin paljon helpottavia tekijöitä, kuten uudelleen muotoillut lukitusvivut, pikalukitukset, lukitus, kameran etäisyys niveleen, joka mahdollistaa järeämmänkin kameran vapaan liikkumisen myös pystysuunnassa, Arcan lisäksi yhteensopivuus Manfrotton video pikakiinnityslukituksen kanssa.

Weebill S on 3-akselinen, kevyt mutta tehokas, monipuolinen, kompaktin kokoinen, sekä langattomilta ominaisuuksiltaan ja ergonomialtaan edistyksellinen vakaaja järjestelmäkameroille. Se mahdollistaa erittäin vakaat ja sulavaliikkeiset videokuvat käsivaralta kuvattuna ja tarjoaa uskomattoman määrän etäältä ohjattuja toimintoja esimerkiksi livestreamiin.

Weebill S kestää kameroiden painon aina 3kg asti. Nyt on mahdollistaa käyttää esimerkiksi EOS 5D Mark IV + EF 24-70mm f/2.8, Z6 + 24-70mm f/2.8S, A7 Mark III + 24-70mm f/2.8 GM -kokoisia yhdistelmiä täydellisesti tasapainotettuna. Weebill S on varustettu irroitettavalla käsikahvalla, jonka ansiosta esimerkiksi matalalta kuvaaminen on erityisen helppoa. Kahva auttaa siirtymään nopeasti eri kuvaustilanteesta toiseen. Esimerkiksi aikaisemmista versioista Crane 2:lla alhaalta kuvaaminen vaati gimbaalin ”ylös alaisin” pyöräyttämisen. Kahva totisesti vakauttaa myös lähes kaikenlaista kahdella kädellä tapahtuvaa kuvaamista.

Langattomat toiminnot älylaitteiden kanssa

Zhiyun Weebill S yhdistyy langattomasti ja vaivattomasti suurinpaan osaan älypyhelimista ja tableteista. Helpommin kuin koskaan ennen, pystyt valjastamaan älylaitteen monitorointiin, kuvaamiseen, sommitteluun ja asetuksien säätämiseen langattomasti! Kaiken tämän lisäksi voit käyttää hyväksi älylaitteen liikesensoreita gimbaalin ohjaamiseen. Kääntäessäsi esimerkiksi yhdistettyä puhelinta vakaaja liikkuu reaaliaikaisesti sen mukaisesti. Uusi ViaTouch 2.0 yhdessä SmartFollow 2 kanssa mahdollistaa kohteen tarkentamisen ja seuraamisen erittäin tarkasti.

Zhiyun Weebill S mahdollistaa kameran asetusten säätämisen helposti vakaajan säätimistä. OLED näytöstä näet helposti tärkeimmät asetukset ja säädöt, kuten akun kapasiteetin, kameran yhteydentilan, aukkoarvon ja kuvaustilan. Näin tärkeät tiedot ovat aina ja nopeasti saatavilla.

Nopea ja helppo tasapainoitus

Lisäkahva toimii myös kolmijalkana. Aseta vain Weebill S tasaiselle pinnalle ja jalustan päälle. Nopeat pikalukot yhdessä Arca-Swiss pikakiinnityslevyjen (2kpl) kanssa mahdollistaa tarkan tasapainottamisen, ja onnistut heti ensimmäisestä kerrasta lähtien.

Kuvausaika

Zhiyun Weebill S:llä kuvaat kahdella akulla (kaksi 18650 akkua kerrallaan, yht. 5200mAh) n. 12-14 tuntia. Weebil S toimii myös varavirtana kameralle, mikäli kamera tukee suoraan USB-portista lataamista! Tällöin voit esimerkiksi vaihtaa akun ilman kuvauksen keskeytymistä. Mahdollistaa toki myös muiden laitteiden, puhelimen, näytön, action-kameran tms. virransyötön.

Weebil S on varustettu kolmella kierrepaikalla, joihin voit kiinnittää lisäjalustan. Kierrepaikat toimivat myös erinomaisina paikkoina erilaisille lisävarusteille, kuten mikrofoni, follow focus -mooottori, tai vaikka lisävalo.

Edistyneet toiminnot ZY PLAY -sovelluksen avulla (saatavina iOS ja Android-järjestelmille) Weebill S -vakaajalla voidaan käyttää useita edistyneitä toimintoja, kuten kohteen seuranta, panoraamakuvaus ja erilaiset timelapse-kuvaustilat (esim. focus timelapse ja motion timelapse).

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani