VUOKRA: ZHIYUN Smooth 4 Gimbal

From: 10.00

Hyväksyn vuokrausehdot
Toimitusaika: 1-3 päivää

ZHIYUN Smooth 4 – 3-akselinen vakaaja älypuhelimille

Zhiyun Smooth 4 vakaaja on älypuhelimille suunniteltu 3-akselinen vakaaja, joka auttaa luomaan tasaista ja vakaata videokuvaa helposti.

Smooth 4 vakaajan varressa on helppokäyttöinen ohjauspaneeli, jossa on kaikki yleisimmin tarvittavat säätimet, joten puhelimeen ei tarvitse koskea kuvaamisen aikana. Suuri, helppokäyttöinen rullasäädin mahdollistaa follow focus -toiminnon, jonka avulla voit säätää tarkennusta ja zoomausta. Pyörittämällä säädintä kuvaamisen aikana, voit luoda kuvaan dolly-zoomauksen – eli niin kutsutun Vertigo efektin. Vakaajalla on mahdollista myös seurata tiettyä kohdetta. Jalustaan kiinnitettynä, voit luoda hienoja time-lapse videoita.

Ominaisuudet

Tehokkaat akut mahdollistavat pitkän toiminta-ajan. Gimbalin USB-C liitäntä mahdollistaa vakaajan lataamisen, myös käytön aikana, erillisestä virtapankista. Virtapankin ollessa kytkettynä, voidaan myös puhelinta ladata, joten siitäkään ei lopu akku kesken kuvaamisen. Vakaajan kahvassa oleva ilmaisin kertoo paljonko akussa on virtaa jäljellä.

Vakaajan ohjauspaneelin kautta voidaan säätää asetuksia, kuten valotusta ja ISO-arvoa, sekä vaihtaa kuvausta etu- ja takakameran välillä. Videoiden esikatselu ja LED-valon kytkentä onnistuu myös ohjainten kautta.

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani