VUOKRA: ZHIYUN Crane M2, 3-akselinen vakaaja

From: 24.00

Hyväksyn vuokrausehdot
Toimitusaika: 1-3 päivää

ZHIYUN Crane M2, 3-akselinen vakaaja

All in One – Ultimate Versatility

Zhiyun Crane M2 -vakaaja on täysin uudentyyppinen, pienikokoinen vakaaja, jonka avulla vakautat mm. pokkarit ja kevyet peilittömät kamerat sekä mobiililaitteet, eli puhelimet ja action-kamerat. Vakaajan kiinnikkeeseen saat suoraan kiinni kamerat ja muut laitteet, joissa on normaali 1/4″ jalustakierre. Muut laitteet, kuten puhelimet vaativat erillisen adapterin kiinittämistä varten.

Kompakti ja mukana kulkeva

Pieni ja kompakti koko tarjoavat erinomaisen käytettävyyden ja helpon mukana kuljetettavuuden. Crane M2 kulkee helposti siellä missä sinäkin, etkä koskaan ohita täydellisen hetken kuvaamista.

Hallitse kuvaamisen luovuutta

Kolmen normaalin vakautustilan (Pan Follow PF, Follow F ja Lock L) lisäksi Zhiyun CRANE M2:ssa on uusia inspiroivia ominaisuuksia, jotka lisäävät luovuutta entuudestaan. Täyden liikeradan POV-tila mahdollistaa 360° synkronoidun liikkeen kaikilla kolmella akselilla. Vortex-kuvaustila mahdollistaa ns. 360° barrel roll -efektin joka suuntaan. Go-kuvaustila sopii erityisesti urheilun kuvaamiseen nopeammalla panoroinnilla ja kohteen seuraamisella.

Helppo käyttöönotto. Aina valmis

Zhiyun Crane M2 -vakaajassa on uudistettu pikakiinnitysjärjestelmä. Sen ansiosta kameran irrottaminen ja kiinnittäminen on helppoa yhden napin painalluksella.. Mittamerkinnän ja tasapainopisteen lukituksen ansiosta uudelleen kokoonpano vie vain sekunteja.

Älykäs lukitus

Helppoa kuljetusta varten vakaajan akselit voidaan lukita, jolloin CRANE M2 on helppo taittaa kasaan ja kuljettaa esimerkiksi selkärepussa.

Zoomaus sormenpäällä

Yhdellä painikkeen painalluksella voidaan esimerkiksi zoomata kauempana olevaan kohteeseen.

Kameran hallinta WiFi- & Bluetooth-yhteydellä

WiFi- ja Bluetooth-yhteyksien ansiosta Crane M2:lla voidaan kameraa hallita langattomasti gimbalin kahvan kautta. Yhdistämällä mobiililaite ZY Play -sovelluksen kanssa, on kameran hallinta aina käytettävissä.

Laajennettavissa lisävarusteilla

Crane M2 vakaimeen voidaan liittäää erilaisia lisävarusteita yhden pohjasta ja yhden sivulta löytyvän 1/4″-kiinnityksen avulla.

Intuitiivinen OLED-näyttö Kirkkaasta, intuitiivisesta OLED-näytöstä nähdään yhdellä silmäyksellä mm. laitteen vakauksen tila, Bluetooth- ja WiFi-liitäntöjen tila, akun varaustaso ja muita tärkeitä asetuksia.

Pieni tehokas runko Akun kestoaika on jopa kahdeksan tuntia jatkuvaa työskentelyä, jonka lisäksi vakaajan akku voidaan ladata varavirtalähteestä. Vakaajalla voidaan myös ladata siihen liitettyä puhelinta tai muuta laitetta.

ZY Play -mobiilisovellus

ZY Play -sovelluksella saadaan, kameran ja vakaimen ohjaamisen lisäksi, käyttöön myös uusia kuvaustiloja, kuten timelapse-kuvaus ja automaattiset panoraamat.

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani