VUOKRA: Obsbot Tail seurantakamera

From: 24.00

Hyväksyn vuokrausehdot
Toimitusaika: 1-3 päivää

Obsbot Tail seurantakamera

SONY CMOS 1/2.3″ kenno 12MP Resoluutio 21-74mm polttoväli AI seuranta, eleohjaus 4Kvideo 60fps, 1080P 240fps hidastus 3-akselinen gimbaali

OBSBOT Tail älykamera kykenee seuraamaan kohdetta täysin itsenäisesti, eli se on Sinun oma pieni kuvaaja! Obsbot kamera voidaan istuttaa jalustalle ja samalla, kun sinä esiinnyt, Obsbot kuvaa. Jos harrastat esim. tanssia, hevosurheilua tai muuta liikunnallista, Obsbot kamera vapauttaa sinut harrastukseen, samalla kun tallennat oman toimintasi. Obsbot kamera seuraa, zoomaa ja tallentaa kaiken jopa 4K 60fps videona. Obsbot kamera on varustettu laadukkaalla Sony CMOS-kennolla ja Hoya linsseistä kootulla objektiivilla. Objektiivi on teräväpiirtoinen ja se tuottaa yksityiskohtaista jälkeä.

Objektiivi on varustettu 3.5x optisella zoom-toiminnolla, joten kohteen liikkuessa etäämmälle tai lähemmäs kameraa, saat pidettyä rajauksen halutunlaisena. Obsbot kameralla on mahdollista kuvata myös hidastuksia jopa 240fps nopeudella. Tämän avulla tallennat vaikka hienot hypyt tyylikkäästi.

Älykäs kamera

OBSBOT Tail kamerassa on älykkäät eleohjaukset, joilla voit hallita kameraa vain käsiliikkeillä, ilman erillisiä kauko-ohjaimia tai muita älylaitteita. 3-akselinen gimbaali pitää huolen, että kohde on aina kuvassa, halutulla asettelulla.

AI tracking

Vakaa ja pehmeäliikkeinen seurantatoiminto, joka kykenee seuraamaan kohdetta jopa hämärässä valaistuksessa. Kameran älykäs kohteentunnistus pitää huolen, että ihmisvilinässäkään kamera ei lähde seuraamaan väärää kohdetta.

Crazy-time

Crazy-time seuranta mahdollistaa OBSBOT Tail kameran seurata kohdetta jopa 40 m etäisyydeltä. Crazy-time on erityisesti nopeasti liikkuvien kohteiden seurantaan suunniteltu ja tällöin gimbaalin panorointi toimii jopa 180°/s nopeudella.

Shar-lock

Shar-lock toiminto pystyy havaitsemaan kadotetun kohteen nopeasti ja tarkasti, sekä jatkamaan kohteen seurantaa heti kun se on jälleen havaittu. Shar-lock toiminto toimii myös erittäin vaativissa ympäristöissä.

Pet-tracking

OBSBOT Tail Pet-tracking tuotiin kameraan ”easter egg” toimintona, mutta sen avulla kuvaat mm. koirien touhuja vaivattomasti.

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani