Vuokra: Nikon Z6 runko + Nikkor Z 24-70mm f4 S

From: 124.00

Hyväksyn vuokrausehdot
Toimitusaika: 1-3 päivää

Nikon Z6 on Nikonin kauan odotettu ensimmäinen, suurella kinokoon kuvakennolla varustettu peilitön järjestelmäkamera. Käytettävyydeltään huippuluokkainen Z6 sopii erinomaisesti niin harrastajalle kuin ammattilaisellekin.

Uudella Z-bajonetilla varustettu sääsuojattu runko pitää sisällään muunmuassa 5-akselisen kuvanvakaajan, taustavalaistun 24,5 megapikselin kennon, 273 pisteisen tarkennuksen, sarjakuvanopeus 12 ruutua sekunnissa, XQD muistikorttipaikan, 3 690 000 pisteen OLED-näytön ja suuren 3,2” kosketusnäytön.

Z6 rungon 5-akselinen kuvanvakaaja vakaa niin uudet Z-bajonettiset objektiivit, kuin myös kaikki vanhemmat Nikkor-objektiivit. Vakaaja korjaa tärähdyksiä ja liikettä 5 eri suunnassa ja mahdollistaa työskentelyllään jopa 5 askelta pidemmillä suljinajoilla kuvaamisen! Vakaaja toimi yhtälailla valo- kuin videokuvauksessakin. Videokuvauksessa käytössä lisäksi elektroninen kuvanvakaaja, joka takaa tasaisen videokuvan.

3 686 000 pisteen erittäin tarkka elektroninen etsin

Erittäin kirkas, huipputerävä elektroninen etsin ei jätä mitään pois kuvasta. OLED-etsin on nopea ja pysyy mukana liikkeessä. Värit toistuvat luonnollisina ja suojaava pinnoite yhdessä asfääristen lasielementtien kanssa hylkivät likaa ja ehkäisevät heijastuksia. Sinulla on aina tarkka näkymä, kuvasit sitten kirkkaalla tai sysimustalla säällä. Eletroninen etsin mahdollistaa kuvan katselun etsimen läpi, joko perinteisellä tavalla luonnollisella tavalla, kuin perinteisessä etsimessä, tai vaihtoehtoisesti voit nähdä kuvat sellaisena kuin ne juuri sen hetkisillä asetuksilla ovat.

4K-video

Z6 kameralla voit kuvata 4K videota 30p nopeudella. Full HD laadulla teet hallittuja hidastuskuvia 120p nopeutta käyttäen. Valokuvaaminen onnistuu videokuvauksen aikana myös 4K-laatua kuvattaessa. Expeed 6 prosessori tekee kovasti töitä ja takaa kauniit videot tuottaen mahdollisimman kohinattomat ja värivirheettömät kuvat. Uudet Z-bajonetilla varustetut objektiivit ovat tarkennukseltaan äänettömiä. Niiden kanssa voit myös säätää manuaalitarkennuksen nopeutta suoraan lennossa, kuvauksen aikana.

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani