Vuokra: DJI Phantom 4 Pro+

Hyväksyn vuokrausehdot
Toimitusaika: 1-3 päivää

Vuokrauksen sopimusehdot näet täältä

Paketissa mukana:

  • 1x DJI Phantom 4 Pro+ -kopteri
  • 2x DJI Phantom 4 akku
  • 1x DJI Phantom 4 Pro+ ohjain
  • 1x DJI Phantom 4 Laturi
  • 8x DJI Phantom 4 propelli
  • 1x kuljetuslaukku laitteelle

DJI Phantom 4 Pro+ on sama laite kuin DJI Phantom 4 Pro, mutta kauko-ohjaimessa on valmiina erittäin kirkas kiinteä näyttö.

 

Phantom 4 kopterissa on kolme uutta huikeaa ominaisuutta, mitä aikaisemmissa DJI koptereissa ei ole ollut. Eli Tapfly, esteiden tunnistusjärjestelmä sekä ActiviteTrack

Ehkä paras näistä DJI Phantom 4 ominaisuuksista on esteiden tunnistusjärjestelmä, joka nimenmukaisesti tunnistaa kaikki tielle tulevat esteet. Phantom 4 kopterissa on edessä kaksi sensoria ja pohjassa kaksi sensoria, jotka tunnistavat esteet. Myös kotiinpaluu moodissa kopteri väistää kaikki tielle tulevat esteet automaattisesti.

Tapfly tarkoittaa, että käytännössä sinun tarvitsee vain näpäyttää puhelimen tai tabletin näytöltä kohdetta mihin haluat lentää ja kopteri lentää sinne itse laskemaa suorinta reittiä. Tapfly käyttää tässä ominaisuudessa myös esteiden tunnistusjärjestelmää ja väistää kaikki tielle tulevat esteet.

ActiviteTrack tekee DJI Phantom 4 kopterin aivan maagiseksi, sillä käytännössä merkkaat kohteen näytöltä ja voit laittaa DJI Phantom 4 kopterin seuraamaan kohdetta. Tämäkin ominaisuus käyttää esteiden tunnistusjärjestelmää välttääkseen kaikki vahingot, että kopteri törmäisi mihinkään. Esteiden tunnistusjärjestelmä käytännössä laskee pääseekö se seuraaman kohdetta ja jos ei pääse niin se pysähtyy leijumaan paikalleen.

DJI Phantom 4 kopterin kameraa on parannettua edellisiin malleihin verrattuna. Videokuvauksen huikealla 4k 30 fps kuvanlaadulla tai hyvät hidastuskuvat saa Full HD 1080p 120fps:llä. Valokuvaajat pystyvät ottamaan still kuvat 12 megapixelin Adobe DNG RAW muodossa.

DJI Phantom 4 kopterin akun kesto on ilmoitettu maksimissaan 28 minuuttiin. Eli tätäkin on paranneltu edelliseen verrattuna. Myös kopterista on tehty entistäkin nopeampi sillä kopterin huippunopeudeksi on ilmoitettu jopa 72 km/h!

Kopterin kantamaa on myös paranneltu yli tuplasti verrattuna edellisiin. Sillä DJI ilmoittaa Phantom 4 kopterin kantamaksi optimaalisissa olosuhteissa jopa 5 km.

 

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani