Vuokra: Chasing M2 sukellusdrone 4K 100M

From: 79.00

Hyväksyn vuokrausehdot
Toimitusaika: 1-3 päivää

Chasing M2 sukellusdrone 4K-kameralla ja 100M kaapelilla

CHASING M2 on ammattitason sukellusdrone / ROV (Remotely Operated Underwater Vehicle), joka kykenee sukeltamaan jopa 100 metrin syvyyteen. M2 on varustettu 4K kameralla, joka tuo syvyyksistä korkealuokkaista kuvaa. Syvällä ei toki tee mitään hyvällä kameralla, ilman kunnon valaistusta. Chasing M2 on sen takia varustettu myös kahdella tehokkaalla, 2000-lumenin LED-valolla. Ammattikäyttöön suunniteltu ROV on mahdollista varustaa myös mm. robottikouralla tai muilla lisälaitteilla, kuten lisävaloilla tai kameroilla. Sukellusdrone voidaan varustaa jopa 1.5kg painoisella varustuksella. Chasing M2 sukellusdronessa on kahdeksan tehokasta moottoria, jotka kykenevät pitämään laitteen vakaana halutusa syvyydessä. Tarkasti ohjatut moottorit mahdollistavat myös erittäin tarkat ohjausliikkeet.

M2 dronen 4K kamera on varustettu valovoimaisella F1.8 objektiivilla ja 1/2.3 SONY CMOS kennolla. Lisäksi kamerassa on EIS -elektroninen vakaaja.

Chasing M2 käyttö ei rajoitu vain vedenalaiseen kuvaamiseen, vaan sillä voidaan tehdä mm. tutkimustyötä. M2 mahdollistaa mm. laivojen pohjan nopean tarkastuksen, vedenpohjan tieteellisen tutkimuksen, erilaiset pelastustöiden ennakkotutkimukset yms.

Chasing M2 on suunniteltu alusta alkaen helposti ja nopeasti käyttöön otettavaksi. Yksi henkilö kykenee laittamaan laitteen käyttökuntoon nopeimmillaan 3minuutissa.

Vaihdettavan akun ansiosta laitteella voidaan operoida pitkiäkin aikoja, ilman viivytyksiä. Vakioakku on 97.68Wh ja silä laite toimii jopa 2-4 h. Lisävarusteena saatavalla 200Wh akulla voidaan operoida huomattavasti pidempiä aikoja.

Veden alla voidaan törmätä erilaisiin esteisiin. Chasing M2 moottorit on suunniteltu siten, että ne eivät kerää roskaa eikä tukkeudu esim. hiekkapohjan lähellä ajettaessa. Chasing Anti-Stuck moottoriteknologia tekee laittesta erittäin luotettavan.

HDMI-ulostulo mahdollistaa videokuvan tarkastelun myös isommalta näytöltä.

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani