Ale!

Rotolight NEO Led-valo

425.00 269.00

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-3 päivää SKU: RL-NEO

Rotolight NEO™ – Uuden Sukupolven LED valo

Rotolight NEO™ on vaativalle käyttäjälle suunniteltu mullistava kamera ja lokaatio LED valo. NEOn kaksivärinen LED systeemi AccuColour™ ja värisävy näyttö (CCT) takaavat poikkeuksellisen värintoiston (CRI:95+), ja nopean ja helposti kuvauspaikalla säädettävän värilämpötilan.
Virranlähteenä käyvät joko 6 x AA paristot, AC/DC verkkovirta tai D-Tap ja NEOn valovoimakkuus on 1077 Lux (3 jalan etäisyydellä). Erilliset säätimet valon voimakkuudelle ja värille tekevät NEO™ valosta muokkautuvan ja monikäyttöisen valon joka soveltuu erinomaisesti niin liikkuvaan kuin still kuvaukseen.

NEO™ sisältää myös kolme mullistavaa toimintoa, Designer Fade™ tila säädettävään himmennykseen (fade up / fade down), True Aperture Dimming™ mikä laskee kohteelle oikean tarvittavan aukon koon (F-Stop) annetulla etäisyydellä sekä valikoima Elokuva spesiaaliefektejä (CineSFX™) jotka tarjoavat säädettäviä erikoisvaloefektejä luovaan työskentelyyn kuten (Strobo, Ukkonen/salama, takka, syke, poliisi ja TV).

NEO™ on voimakas valo pienessä paketissa ja hyvä kuvaajan salainen ase aina kun tarvitaan key, täyttö tai vain muuten lisävaloa.

Yhden valon single kit sisältää NEO™ valon, vyölaukun, virtalähteen ja neliosaisen filtteri paketin josta löytyvät diffusio, ihon sävy ja Magenta filtterit.

• Säädettävä värilämpötila (6300K-3200K), Soft Light output – 50 asteen valokeila
• Valovoima 1077 luxia 3 jalan etäisyydeltä
• AccuColour™ teknologia takaa luokkansa parhaan väritoiston CRI >95, ihon sävy >99, TLCI > 91
• True Aperture Dimming ™, CineSFX, ja Designer Fade™ toiminnot
• Välkevapaa kaikilla ruutu ja sulkija nopeuksilla
• virtalähteet 6 x AA paristot (3 tuntia), AC (mukana) tai erikseen saatavilla oleva D-Tap kaapeli
• varustekenkä ja 1/4” 20 kierteinen naaras kiinnitys standi-tai kamerakiinnitykseen

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani