DJI Smart Controller

649.00

Varasto loppu

Toimitusaika: 14-28 päivää

DJI Smart Controller ohjain toimii yhdessä Mavic 2 tai muiden OcuSync 2.0 omaavien koptereiden kanssa. DJI Smart Controllerissa on 5.5 tuumainen sisäänrakennettu näyttö, joka tarjoaa kirkkaan ja tarkan kuvan myös haasteellisissa olosuhteissa. Helppokäyttöiset ohjainsauvat ja näppäimet sekä valmiiksi asennetut ominaisuudet kuten SkyTalk ja DJI GO 4-sovellus tekevät lennättämisestä entistä helpompaa ja vaivattomampaa.

DJI Smart Controllerin 5.5-tuumainen 1080p näyttö on erittäin kirkas (1000 cd/m2) ja noin kaksikertaa valovoimaisempi kuin perinteiset älylaitenäytöt. Tämän ansiosta laitteen kuva näkyy hyvin myös kirkkaassa auringon paisteessa.

DJI Smart Controller yhdistyy kopteriin suoraan käynnistettäessä ja toimii myös vaatimammissa lämpötiloissa aina -20°C asteesta 40°C asteeseen.

OcuSync 2.0 Full-HD-lähetystekniikan ansiosta DJI Smart Controller tukee automaattista taajuuden valintaa 2.4 GHz ja 5.8 GHz välillä ja tarjoaa luotettavan lähetysetäisyyden jopa 8 km asti.

Laitteen 5000mAh akku latautuu nopeasti ja sen toiminta-aika jatkuvassa käytössä on jopa 2.5 tuntia.

Ohjaimesta löytyvät myös sisäänrakennettu mikrofoni sekä kaiutin ja sitä voidaan käyttää videoiden toistoon HDMI-portin kautta (4K 60fps / H.264 ja H.265 codec).

Uusi SkyTalk ominaisuu mahdollistaa live-streemauksen kopterin kamerasta suoraan sosiaaliseen median kuten Facebook ja Instagram. (Tarvitsee Wi-Fi yhteyden)

Android-pohjainen ohjain tukee myös kolmannen osapuolen sovelluksia.

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani