DJI S900 + A2 + Z15

3,999.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Toimitusaika: 14-28 päivää SKU: CP.SB.000163

DJI S900 Spreading Wings on suunniteltu ammattikäyttöön ilmakuvaajille ja elokuvantekijöille. S900-mallin kevyt ja kompakti muotoilu tekee siitä helpon käyttää missä tahansa ja luoda hämmästyttäviä ilmakuvia. Malli on varustettu DJI:n kehittyneimmillä moottoreilla sekä elektronisilla nopeudensäätimillä, kestävällä hiilikuiturungolla sekä täysin uudella voimansiirtojärjestelmällä. S900 tarjoaa voimaa ja vakautta jolla voit luoda uskomatonta kuvamateriaalia.

KEVYT, KESTÄVÄ JA VAKAA

S900-mallin lavat ja laskuteline ovat hiilikuidusta. Hiilikuitu vähentää painoa lisäten samalla vakautta sekä tehokkuutta. Tämä mahdollistaa pitkän lentoajan suorituskyvystä tinkimättä.

LAATUA AMMATTIKÄYTTÖÖN

S900 painaa vain 3,3kg ja sen suurin lentoonlähtöpaino on 8,2kg. Tämä tarkoittaa, että voit helposti kiinnittää kopteriisi lähes minkä tahansa kameran ja vakauttajan.
Käytettäessä 6S 12000mAh -akkua, lentoaika on jopa 18 minuuttia. *
* Maksimilentoaika on testattu selkeänä ja tuulettomana päivänä 6,8 kg:n kuormalla, leijuen 2 metrin korkeudessa.

LAAJAT KUVAUSKULMAMAHDOLLISUUDET

Sisäänvedettävä laskuteline ja pitkälle alaspäin jatkuva vakaaja antavat sinulle lähes rajattomasti mahdollisuuksia kuvauskulman sekä kameran liikkeen osalta.

VÄHEMMÄN TÄRINÄÄ, PAREMPAA KUVANLAATUA

S900:n kameranvakauttaja on erotettu rungosta tarkoitukseen suunnitelluilla vaimentajilla. Tämä vähentää merkittävästi korkean taajuuden värähtelyä ja tekee videoistasi sekä kuvistasi terävämmät ja selkeämmät.

IRROITETTAVA KESKIÖ

Rungon keskellä oleva levy voidaan poistaa, jonka ansiosta pääsee helposti asentamaan ohjausjärjestelmän ja IMUn, sekä antaa sinulle kätevän tavan asentaa myös virranjakelujärjestelmän. Muidenkin lisävarusteiden asentaminen on tämän ansiosta nopeampaa ja helpompaa. Uuden rungon keskustan rakenne soveltuu täydellisesti DJI:n WKM ja A2 -ohjausjärjestelmille.

UUSI VIRRANJAKELUSYSTEEMI

Uusittu sähkönjakelujärjestelmä parantaa turvallisuutta ja luotettavuutta. Kullatut laakerit sekä ainutlaatuinen ruuvirakenne varmistavat etteivät ne irtoa lennon aikana mahdollistaen samalla helpon asennuksen.

Product Description

Paketti sisältää:

  • 1 x DJI S900 kopteri
  • 1x A2 Flight Controller
  • 1x ZenMuse Z15 Gimbal (Panasonic GH3/Gh4 ja Sony Nex-7 yhteensopiva gimbal)

 

Lisätietoa Z15 Gimbaalista.

 

Lisätietoa A2 Flight Controllerista

 

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani