DJI Ronin-MX

1,599.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Toimitusaika: 7-14 päivää SKU: CP.ZM.000380

RAKENNETTU AMMATTILAISILLE

Elokuvakuvaus vaatii ripeää laitteistoa ja monipuolisia kamerakokoonpanoja. DJI Ronin-MX on suunniteltu kantamaan useita maailmanlaajuisesti päivittäin kuvauksissa käytettäviä kameroita, ja SmoothTrack™ algoritmit takaavat liikkeiden pehmeyden kaikilla kokoonpanoilla. Uudelleen sijoitettu akku parantaa tasapainoa, samalla vakaus tehostuu kun kameran on lukittu kamerahäkkiin sekä päältä että alta. Hiljaiset moottorit ehkäisevät häiriöääniä kuvauksissa moottorin äänistä.

TEHOKAS JA TARKKA

DJI Ronin-MX on suunniteltu kestämään kovia G-voimia käyttäen voimakkaita moottoreita ja IMU:ta, Ronin-MX säilyttää vakauden ja pitää horisontin tasossa vakaajan ollessa kiinni lennokissa tai ajoneuvossa. Kiinnitettynä DJI Matrice 600-kopteriin, laite kommunikoi suoraan DJI:n lento-ohjaimen kanssa, ja kiinnitettynä ajoneuvoihin, laite yhdistyy valinnaiseen GPS-moduulin mahdollistaen aktiivisen vakaamisen tasaisempaa otosta varten.

VAPAUS LIIKKUA

Liukurengas mahdollistaa Ronin-MX:n 360°asteen pyörimisen laitteen ollessa kiinni lennokissa tai ajoneuvossa avaten uusia luovia vaihtoehtoja. Parannettu akselin kallistusalue 90° suoraan alas ja yli 135° saakka. Suositut Ronin-sarjan ominaisuudet, kolme eri toimintatilaa ja SmoothTrack™, mahdollistavat kuvaajille laajan valikoiman kuvakulmia ja liikkeitä.

LANGATON OHJAUS JA TIEDONSIIRTO

DJI Ronin-MX on yhteensopiva Lightbridge 2 kanssa, mahdollistaen pitkänkantaman HD-video tiedonsiirron ilmasta maahan jopa 5 kilometriin asti. Jos yhdistetään DJI Focus ja Focus Expansion Module, tarkennusta tai aukkoa voidaan säätää etänä kättä kääntämällä. Valinnainen Remote Start/Stop lisävaruste tarjoaa mahdollisuuden kontrolloida kuvausta useilla ilmakuvauskameroilla.

KOKONAISVALTAINEN APPLIKAATIO KONTROLLI

Käyttämällä DJI Assistant ja iOS/Android pohjille tehtyä Assistant-applikaatioita voidaan täysin kustomoida Ronin-MX:ää ja sen käytöstä. Yhdistettynä Lightbridge 2:een, DJI GO applikaatiota voidaan käyttää kontrolloimaan kuinka M600-kopteri lentää sisältäen älykkäät lentotoiminnot (Intelligen Flight Modes), kauko-ohjain moodit, gimbaalin liikettä ja nähdä kameran livekuva HD-laadulla.

ÄLYAKUT

Älykkäät Ronin-MX-akut ovat tiiviitä, kevyitä ja tarjoavat pitkän 3 tunnin käyttöajan. Useammalla akulla voi hoitaa täyden päivän kuvaukset. Sisäänrakennettu ylilataus ja purkaussuoja, kuten yksittäisten akkkennojen varauksen tasapainotus. Akun varauksen näkee kirkkaista LED-valoista akusta tai DJI GO-applikaatiosta.

 

  • Yhteensopiva DJI Matrice 600 kanssa
  • Tukee RED EPIC, ARRI ALEXA Mini ja useita muita kameroita
  • Suunniteltu tasapainoon kovissa G-voimissa
  • 5 minuutin kokoonpanoaika
  • Ammattitason 3-akselinen kannettava vakaaja
  • 3 eri toimintatilaa: Upright, Underslung, Briefcase
  • Auto Tune Stability (ATS) nopeaan vakaamiseen
  • SmoothTrack™ liikkeenpehmennys

Huom: Yhdistettäessä Ronin-MX M600-kopteriin, SRW-60G tarvitaan kuvanvälitykseen. Hankittavissa erikseen.

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani