DJI Ronin-M

1,059.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Toimitusaika: 7-14 päivää SKU: CP.ZM.000173

DJI Ronin-M on edeltäjäänsä DJI Ronin käsigimbaalin kevyempi versio. Ronin-M painaa vain 2,3kg ja sisältää kaikki samat ominaisuudet kuin alkuperäinen Ronin käsigimbaali. Ronin-M on riittävän pieni mahtumaan jopa reppuun mukaan ja siltikin se jaksaa tukea kameraa, joka painaa maksimissaan 3.6kg

HELPPO 5 MINUUTIN ASENNUS

Kun kamerasi asetukset ovat valmiit, saat Roninin kuvausvalmiiksi jopa 5 minuutissa. Sisäänrakennettu ATS (Auto Tune Stability) -teknologia säätää Roninin kameraasi sopivaksi nappia painamalla!

YHTEENSOPIVA MONIEN KAMEROIDEN JA LINSSIEN KANSSA

Roninia ei ole kustomoitu tietylle kameralle, vaan se on yhteensopiva lähes kaikkien kameroiden kanssa. Pienistä ja kevyistä kameroista aina raskaampiin tuotantokameroihin asti.

PERUSTUU ZENMUSE-TEKNIIKKAAN

DJI:n ZenMuse-gimbaalit olivat ensimmäisiä kaupallisesti saatavia vakautusjärjestelmiä, joissa oli käytössä ammattikäyttöön tarkoitetut harjattomat moottorit. ZenMuse on jo pitkään ollut tuote, johon muiden valmistajien vakauttajia verrataan. Ronin perustuu samaan teknologiaan sekä tarjoaa useita erilaisia hallintatapoja.

SMOOTHTRACK CONTROL

SMOOTHTRACK antaa kuvaajalle mahdollisuuden kääntää kameraa omien liikkeidensä avulla, ja lopputuloksena on pehmeää ja vakaata videokuvaa. Tämän teknologian ansiosta Roninin käyttö onnistuu erittäin helposti myös yksin.

KOLME ERILAISTA KUVAUSTILAA

Kolme erilaista toimintamoodia tekevät Roninista helpon käyttää erilaisissa tilanteissa. Kaikkiin moodeihin pääset vaihtamatta asetuksia Ronin assistant -aplikaatiosta tai toisen operaattorin ohjaimesta. Smooth Track -toiminnallisuus toimii kaikissa eri moodeissa.

UPRIGHT-kuvaustila

Käännä gimbaali ympäri ja tuo kamera lähemmäs silmiesi tasoa helposti. Tämä kuvaustila toimii loistavasti, kun esimerkiksi pidät Roninia ulkona auton kattoluukusta tai pyrit kuvaamaan ihmisjoukon ylitse.

UNDERSLUNG-kuvaustila

Tämä kuvaustila on Roninin oletustila. Voit pitää kameraa mukavasti maan lähellä, rintasi korkeudella tai missä tahansa näiden kahden välissä. Tätä kuvaustilaa käytetään myös kun Ronin on kiinnitettynä jibiin tai craneen.

BRIEFCASE-kuvaustila

Kun kuvauksissa tarvitsee mennä oviaukosta, tai muuten ahtaissa käytävissä, on tämä kuvaustila siihen oikea valinta. BRIEFCASE-tilan avulla voit pitää kameraa sivullasi, jalkojesi vieressä, kuten matkalaukkua.

TYÖKALUTON SÄÄTÖ

Sisäänrakennetun tasapainotusjärjestelmän myötä et tarvitse työkaluja asentamiseen tai säätöjen muuttamiseen. Kameran vaihtaminen ja uusien asetusten tekeminen on helppoa ja yksinkertaista.

HUOM!

Uudet 1580mAh-version Ronin-M-paketit sisältävät 2kpl 1580mAh-akkuja, nykyisen 3400mAh akun sijaan. Uusi akku on puolet pienempi koossa ja painossa kuin vanha akku, mikä tekee säilytyksestä ja kuljetuksesta helpompaa. ÄLÄ käytä uusia akkuja vanhan laturin kanssa, tai toisinpäin. Ronin-M pitää päivittää uusimpaan versioon ennen käyttöönottoa uuden akun kanssa.

Product Description

Paketti sisältää:

  • 1x DJI Ronin-M gimbaali
  • 1x Handlebar
  • 1x Remote Control – 2,4ghz
  • 1x Tuning stand
  • 1x Charger
  • 2x DJI intelligent battery
  • 1x Cable Pack
  • 1x Micro-USB Cable
  • 1x Camera mounting plate
  • 1x Accessories package

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani