DJI Osmo Pocket

359.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Toimitusaika: 14-28 päivää SKU: CP.ZM.00000097.01

Osmo Pocket on pienin DJI:n suunnittelema vakautettu käsikamera. Sen 3-akselinen mekaaninen käsigimbaali vakauttaa kameran reaaliajassa mukautumalla liikkeisiin ja muuttaen käsivaralla kuvatun materiaalin elokuvamaisen tasaisiksi otoksiksi. Kompakti ja älykäs Osmo Pocket auttaa jakamaan kuvatut hetket sekunteissa, missä ja koska tahansa.

Osmo Poketista löytyvät sekä Electroninen,  Mekaaninen että Optinen kuvanvakaus.  Kameran 1/2.3-tuuman sensorin, 80° asteen FOV:n, ja f/2.0 aukon ansiosta se ottaa häikäisevän yksityiskohtaisia kuvia. Osmo Pocket kuvaa myös jopa 4K/60fps videota 100Mbps ja 12 MP valokuvia pikselikoossa 1.55 μm.

ICON: 1/2.3-Inch Sensori丨 4K/60fps Video 丨 1.55 μm Pikseli koko 丨140min Max akunkesto [1]

Rakennettu palvelemaan mielikuvitusta

Osmo Pocket edustaa DJI:n modernia lähestymistapaa nykyteknologiaan. Suklaapatukan kokoinen laite on valmistettu yhtä käyttäjäystävälliseksi kuin älypuhelimet ja muut jokapäiväiset käyttämämme laitteet, ja tarjoaa kaiken mitä tarvitset kuvataksesi tärinävapaasti missä tahansa tilanteessa.

Mekaaninen Gimbaali

DJI:n insinöörit ovat kehittäneet mikro-valmistusprosessin, jonka ansiosta Osmo Pocketiin on onnistuttu valmistamaan DJI:n kaikkien aikojen pienin 3-akselinen gimbaali. Tämä pienikokoinen mekaaninen vakausalusta ja harjaton moottori varmistavat aina hienosäädetyn gimbaali tarkkuuden.

Äänetön Viilennys

Mahdollistaakseen hiljaisen operoinnin Osmo Pocket käyttää tuuletinvapaata passivista viilennystä, mikä hajottaa lämmon tasaisesti varmistaen pitkäikäisen ja luotettavan toiminnan.

Suunniteltu helposti hallittavaksi

Osmo Pocketin kädensija on materiaaliltaan käteen pehmeä ja hikoilua kestävä. Laitteen kosketusnäyttö ja painikkeet mahdollistavat nopean ja yhdellä kädellä hallittavan käytön. Asetusten säätö sekä liikkuminen kameran eri tilojen välillä onnistuu helposti vain muutamalla pyyhkäisyllä.

Universaali Portti

Osmo Pocketissa on universaali portti. Tämä monikäyttöinen laajennusosa yhdistää Osmo Pocketin älypuhelimeen sekä kasvavaan määrään lisätarvikkeita, jotka vapauttavat kuvaamaan monilla eri tavoilla.

Älykkääksi suunniteltu

Osmo Pocket ei ainoastaan mahdollista sulavaa kuvausta vaan myös sisältää useita älytoimintoja kuten ActiveTrack-, Motionlapse-, sekä Panorama– tilat. Näiden älykkäiden toimintojen avulla kamera vapauttaa luovuuden ja tarjoaa kuvausvaihtoehtoja jotka eivät ole mahdollisia tämän päivän älypuhelimissa.

FPV

Kuvaa materiaalia omasta perspektiivistäsi. FPV-tila seuraa gimbaalin suuntausta ja kuvaa toimintaa tasaisen sulavasti.

ActiveTrack

Napauta vain kohdetta ja ActiveTrack seuraa sitä automaattisesti. Käynnistettäessä Selfie-tilan kamera aktivoi automattisesti FaceTrack – seurannan, joka pitää sinut kuvan keskellä.

3×3 Panorama

Tallentaaksesi henkeäsalpaavia maisemia ja näkymiä, kameran 3×3 Panorama-asetus auttaa tallentamaan kohteet yksityiskohtaisesti ja upealla tarkkuudella. [2]

Motionlapse

Tiivistääksesi kauniin päivän yhteen hetkeen Timelapse-asetus muuttaa tunnit sekunteiksi, ja Motionlapse-asetus lisää sulavan kameraliikkeen.

NightShot

Osmo Pocket automaattisesti havaitsee ja valaisee alhaisen valotuksen tilanteet kirkkaiksi kuviksi. Pro tilassa on myös mahdollista ottaa 2-3s kuvia ilman jalustaa.

Mimo: My Moment

Meillä kaikilla on tarina kerrottavana, minkä vuoksi DJI on kehittänyt Mimo sovelluksen. Sovellus vapauttaa mielikuvituksen ilmaisten editointityökalujen, mallien sekä filttereiden avulla ja yhdistää käyttäjän sisällönjakoyhteisöön missä voit jakaa omia kuvia ja inspiroitua muiden tarinoista.[3]

Tarinatila

Story mode – tarinatila käyttää yhdistelmänä esiasetettuja kuvausmalleja ja kameraliikkeitä joiden avulla voit luoda ammattimaisia videoita koska tahansa. Vartavasten suunnitellut filtterit ja taustamusiikit antavat kuvatulle materiaalille ainutlaatuisen viimeistelyn.

Lisäasetukset

Osmo Pocket tehostaa valokuvausta intuitiivisillä toiminnoilla sekä sallii täyden kustomoinnin. Pro mode -tila mahdollistaa kameran asetusten ja valotuksen manuaalisen hallinnan. Osmo Poketilla on mahdollista kuvata sekä RAW-formaatin valokuvia että D-Cinelike videoita, mitkä tarjoavat enemmän mahdollisuuksia jälkikäsittelyssä.

Editointi ohjelmisto

DJI Mimo on suunniteltu mahdollistamaan ammattimaisen sisällön tuottamisen kaiken tasoisia käyttäjiä silmällä pitäen. My Story- tarinatila tarjoaa mahdollisuuden lisätä videoihin filttereitä, musiikkia tai vaikka vesileiman lisäyksen yhdellä painalluksella.

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani