DJI Osmo Mobile 1 DJI Osmo Mobile 2 DJI Osmo Mobile 3 DJI Osmo Mobile 4 DJI Osmo Mobile 5 DJI Osmo Mobile 6 DJI Osmo 7 DJI Osmo Mobile 8 DJI Osmo Mobile 9 DJI Osmo Mobile 10 DJI Osmo Mobile 11 DJI Osmo Mobile 12 DJI Osmo Mobile 13

DJI OSMO Mobile Silver

239.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Toimitusaika: 28+ päivää

DJI Osmo Mobile Silver on tyylikkään hopean värinen käsigimbaali. Laite on teknisesti tismalleen sama kuin aiemmin julkaistu mustan värinen DJI Osmo Mobile.

DJI Osmo Mobilella tallennat ja jaat elämän hetket helpommin ja näyttävämmin kuin koskaan aiemmin. DJI Osmo Mobile muuntaa älypuhelimesi älykkääksi kameraksi, saaden jokaisen kuvatun hetken näyttämään sulavalta, ammattimaiselta ja valmiin jaettavaksi. DJI Go applikaation avulla voit seurata kohdetta, ottaa tyrmääviä Time-lapse videoita tai jopa jakaa hetken livenä streamina ympäri maailman.

Elä hetkessä

ActiveTrack teknologia DJI GO applikaatiossa mahdollistaa Osmo Mobilen automaattisesti kohdistettuna kun olet liikkeessä. Enää ei tarvitse valita kuvaamisen ja kuvattavana olemisen väliltä; tee molemmat ja jaa elämäsi paikat ennennäkemättömällä tavalla.

Sujuvasti sulavaa

Jos olet koskaan kävellyt ympäriinsä kuvaten videota älypuhelimellasi, tiedät kuinka hankalaa on pitää kamera vakaana. Osmo Mobile pehmentää, jopa poistaa tekemäsi liikkeet, pysäyttää kameran tärinän tehden jokaisen otoksen elokuvalliseksi videoksi.

Vapaus liikkua

Voit käyttää Osmo Mobilea neljässä eri asennossa: Standard Mode, Portrait Mode, Underslung Mode ja Flashlight Mode.

Vangitse aika

Motion timelapse-videot ovat hämmästyttävän innoittava tapa esitellä ajan kulumista. Aiemmin tarvittiin ammattikalustoa ja taitoa niiden tekemiseen mutta nyt Osmo Mobilen ja puhelimesi avulla se onnistuu helposti muutamalla näytön täppäyksellä.

Suora lähetys

Jaa kuvaamasi hetki Osmo Mobilella YouTube Livessä DJI GO sovelluksessa. Jokainen lähetys jonka kuvaat on vakaa ja sulava kuin sinulla olisi oma kameraryhmäsi.

Pitkä valotusaika

Ota öiseen aikaan tarkkoja kuvia, yhden sekunnin valotusajalla ilman kolmijalkaa. Osmo Mobile pitää puhelimesi vakaana ja kuvasi tarkkana. Tai aseta Osmo Mobilesi sen omaan kolmijalkaan ja osoita taivaalle kuvaten upea tähtitaivas valmiina jaettavaksi.

Yksityiskohtaiset panoraamat

Ota laajoja, yksityiskohtaisia maisemakuvia Osmo Mobilella ja älypuhelimellasi. Osmo Mobilen Panorama-toiminto automaattisesti ottaa ja yhdistää yhdeksän erillistä kuvaa yhteen luoden ällistyttävän kuvan.

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani