DJI Mavic 2 Zoom

1,249.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Toimitusaika: 5-7 päivää SKU: CP.MA.00000014.01

Mavic koptereiden odotettu seuraava sukupolvi on julkaistu. Uusi Mavic 2 Zoom on nelinkertaisen häviötömän Zoomin omaava suorituskykyinen kuvauskopteri .

Mavic 2 Zoom -mallin valtti on sen dynaaminen perspektiivi. Mavic 2 Zoomin 1/2.3 tuuman 12-megapikselin kennossa on jopa nelinkertainen häviötön zoom, sisältäen kaksinkertaisen optisen zoomin (24mm – 48mm). Zoomaus mahdollistaa ilmaisuvoimaiset puolikuvat. Verratessa 24mm laajakulma linssiin, 48mm telefotolinssi tiivistää perspektiivin ja antaa klassisen cinemaattisen lookin. Zoom myös tekee uniikkien kohteiden kuten rakennusten, ajoneuvojen, eläinten ja ihmisten turvalliselta etäisyydeltä kuvaamisesta helppoa. Hybridi auto-focus-seurantasysteemin ansiosta kohteet pysyvät myös zoomattaessa tarkkoina ja terävinä.

Mavic 2 Zoomissa on myös täysin uusi Super Resolution– ominaisuus, jossa kuvatessa 24 mm vastaavalla kuva-alalla kamera tallentaa ja koostaa sen telefoto-linssillä yhdeksän kuvaa  joiden lopputulos on yksi 48-megapikselin super resolution-kuva. Verrattuna perinteisiin panorama kuviin, super-resolution kuva säilyttää paremmin kohteen alkuperäisen näkymän tarkemmalla sommitelmalla.

Mavic 2 Zoomin uusittu OcuSync 2.0 lähettää 1080p video signaalia jopa 8 kilometrin päähän. Kuvamateriaalia voidaan editoida ja ladata Full HD (FHD) tarkkuudella suoraan sosiaaliseen median ja alkuperäisiä lennon aikana otettuja kuvia voi tallentaa suoraan mobiililaitteelle ilman että niitä täytyisi ladata laitteesta erikseen manuaalisesti.

Häiriöiden minimoimiseksi OcuSync 2.0 version auto-switching ominaisuus vaihtaa tarvittaessa reaaliajassa lähetystaajuutta 2,4 GHz ja 5,8 Ghz välillä. Sen ansiosta Mavic 2 pystyy lähettäämään puhdasta signaalia myös olosuhteissa joissa on paljon häirintää.

Uudelleen suunnitellun runkorakenteen ansiosta sekä suorituskyky että aerodynamiikkaa ovat uusissa malleissa entistä paremmat ja niiden ansiosta Mavic 2 mallien maksimi nopeus on hyvissä olosuhteissa jopa 72 kph. Lentoaikaa on myös saatu jälleen kerran hippusen pidennettyä ja se on uusissa Mavic 2 koptereissa 31 minuuttia,

Ensimmäistä kertaa DJI drooneissa Mavic 2 –malleissa estesensorit löytyvät nyt kopterien kaikilta sivuilta. Niissä on eteen, taakse ja alaspäin kahden sensorin Dual Vision system-esteentunnistus; ylhäällä olevien esteiden havainnointiin kopteri käyttää Infrapunatunnistinta ja oikealle sekä vasemmalle on koptereissa yhden sensorin tunnistus.

DJI:n ActiveTrack 2.0 on myös päivitetty sekä laitteiston että ohjelmiston osalta. Mavic 2 mallit kartoittavat 3-uloitteista näkymää ympäristöstä pääkameran ja etusensoreidensa avulla, varmistaen näin entistä tarkemman kohteen seurannan. Lentoradan ennustealgorytmi auttaa seurannassa silloin kun kohde on väliaikaisesti poissa näkyvistä. Seuratessaan kohdetta Mavic 2 suunnittelee lentoreitin sen 3D-karttansa avulla. Kopteri lukee, tunnistaa ja väistää esteet laitteen edessä ja takana, kuvaten samalla kohdetta keskeytyksettä.

Panoraamoissa Mavic 2 tukee neljää eri panoramatilaa kuten Sphere, 180°, Horisontaali, ja Vertikaali ja Waypoint 2.0 ja POI 2.0 -ominaisuuksien päivitettyjen versioiden ansiosta lennon aloittaminen keskipisteestä tai reittipisteiden etukäteen lentäminen ei enää niitä käytettäessä ole tarpeellista.  

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani