DJI Cendence

1,149.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Toimitusaika: 28+ päivää

Kustomoitava kauko-ohjain

Uusi DJI Cendence kauko-ohjain on DJI:n ensimmäinen monialustainen ohjain ammattilaisille jotka tarvitsevat monipuolisen, tehokkaan ja muunneltavan työkalun. DJI Cendencen ergonominen muotoilu sopii täydellisesti käsiin, jolloin ohjaimen toimintojen painikkeiden ja säätimien ohjelmointi onnistuu helposti.

DJI Cedence

Käyttäjät voivat ohjelmoida ja tallentaa kustomoituja asetuksia erilaisia lento-ja kuvaustilanteita varten, ja kahdella säätimellä muokata gimbaalin kallistus- ja kääntymiskäytöstä samanaikaisesti.  Cendencen avulla piloteilla on välitön mahdollisuus säätää toimintoja, kuten ISO, terävyys, suljinnopeus, tarkennus jne., ilman tarvetta siirtyä mobiililaitteen kautta asetusvalikkoihin. Cendencessä on sisäänrakennettuna SDI ja HDMI-portit HD livelähtetys-ja streamaus palveluita varten ja sen voi helposti liittää DJI Lightbridge tai WiFi kuvansiirtoteknologiaan.

Kauko-ohjaimeen voi kiinnittää älypuhelimen, tabletin tai DJI:n erittäin kirkkaan CrystalSky monitorin. Cendencessä on myös pienempi lisänäyttö näyttämään tärkeät telemetria data. Pitkä neljän tunnin akunkesto ja akkujen helppo vaihdettavuus mahdollistavat helpomman virranhallinan ja pidemmät lento-operaatiot.

Cendence on yhteensopiva DJI Matrice 200 ja Inspire 2 koptereiden kanssa. Cendence saataville myöhemmin vuonna 2017 (tarkka päivä ei vielä tiedossa).

Lisätietoja: http://www.dji.com/cendence

Tutustu myös

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani