Toimitusehdot

Mikäli tuotetta on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta – neljään (2-4) arkipäivää. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan niin ilmoitamme asiasta viipymättä ja myös, jos toimitusaika on pidempi.

Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla mikäli toimitusaika on olennaisesti muuta kuin yllä olevassa kohdassa.

Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista.
Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Keski-Suomen Kypäräkameratukku on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

Toimitammme tuotteita vain Suomessa (erikseen sopimalla myös ulkomaille). Kaikki Keski-Suomen Kypäräkameratukun toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä. Jos kuluttaja haluaa käyttää eri kuljetuspalvelua niin hinnoista ja ehdoista on sovittava erikseen Keski-suomen kypäräkameratukun kanssa.

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä takuutodistuksena.  Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.  Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitustavat

Postipaketti ja Smartpost – 5.00€
Postin kotiinkuljetus – 15.00€

Nouto paikan päältä toimipisteestämme osoitteessa Sahaajankatu 26A , Herttoniemi, Helsinki – 0.00€

TIETOSUOJA JA REKISTERISELOSTE

Tietosuojaselosteemme löydät linkistä: https://www.kyparakamerat.fi/tietosuojaseloste/

Rekisteriselosteemme linkistä: https://www.kyparakamerat.fi/rekisteriseloste/

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani