DJI Phantom 4 Pro ja DJI Inspire 2 julkaistu

16.11.2016

DJI julkaisi kaksi uutta kopteria eilen. DJI Phantom 4 Pro ja DJI Inspire 2

Phantom 4 Pro

Ensimmäisenä pienenä yllätyksenä DJI Phantom 4 Pro kopteri, joka on uusi lisäys Phantom sarjaan. Phantom 4 Pro suurimpia uutuuksia ovat esteiden tunnistusjärjestelmä, jossa on sensorit viiteen eri suuntaan. Käytännössä ylöspäin on ainoa paikka mitä sensorit eivät tunnista. Tämä ominaisuus antaa varmasti paljon mielenrauhaa piloteille ja pystyvät keskittymään pelkkään kuvaamiseen.

Suurin kuitenkin parannus Phantom 4 Pro kopterissa on uusittu kamera, joka mahdollistaa jopa 20 MP Adobe DNG Raw still kuvat ja videokuvaresoluutiona jopa 4k/60 fps.

Lisätietoa DJI Phantom 4 Pro kopterista löytyy tuotesivuilta täältä:

DJI Phantom 4 Pro

Inspire 2

Toinen uutuus on DJI Inspire 2, jota jo vähän pystyttiin odottamaan sillä päivitystä on kaivattu ja huhuja tästä on liikkunut jo jonkin aikaa.

DJI Inspire 2 merkittävimmät parannukset alkavat pidennetystä lentoajasta (max 27min) jonka mahdollistaa tupla-akku. Pilotit ovat saaneet nyt oman kaksiakselisen FPV lentokameran kopterin etuosaan: pilotti voi applikaatiosta valita näkymän FPV-tai pääkuvauskameran väliltä, tarkempaa ja turvallisempaa lentoa ja rauhaa kuvaajalle entistä parempien otoksien ottamiseen. DJI Inspire 2-koptereistä löytyy DJI Phantom 4 ja DJI Mavic Pro koptereista tutut esteentunnistusjärjestelmät: kaksi sensoria etuosassa ja toiset kopterin päällä. Lisäksi alapuolen VPS-sensoreita paranneltu ja sisätiloissa paikannus entistä tarkempi.

Lisäksi lento-ominaisuudet ovat parantuneet huomattavasti: kopteri kiihtyy 0-80km/h neljässä sekunnissa ja saavuttaa maksimissaan 108km/h huippunopeuden. Paranneltu paikannusjärjestelmä vakauttaa kopterin lentoa, tarkkuutta ja hallittavuutta. Uutuuksia myös ohjaimen kantamissa ja videonsiirrossa.

Lisätietoa DJI Inspire 2 Kopterista löytyy tuotesivuilta täältä:

DJI Inspire 2 

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani